Koronavirus jyllää Pohjois-Amerikassa pahempana kuin koskaan, mutta NHL:n pudotuspelit on silti määrä aloittaa heinä- ja elokuun taitteessa. Parhaillaan kulisseissa hiotaan kuntoon yksityiskohtia, jotta kiekkokautta voidaan jatkaa mahdollisimman turvallisesti.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että New York Rangersin suomalaislupaus Kaapo Kakko ei saa osallistua pudotuspeleihin. Hän sairastaa tyypin 1 diabetesta.

– Pelaajat, jotka joukkueen lääkärin ja tartuntatautiasiantuntijan konsultaation jälkeen todetaan riskiryhmään kuuluvaksi, eivät ole kelvollisia pelaamaan eivätkä saa osallistua vaiheelle 3 tai 4, NHL:n paluusuunnitelmissa sanotaan.

Vaihe kolme tarkottaa harjoitusleirejä ja vaihe 4 varsinaisia pudotuspelejä. New York Rangers kohtaa pudotuspelien karsintakierroksella Carolina Hurricanesin.