Mestis-seuralla kunnianhimoiset suunnitelmat – panostaa voimakkaasti nuoriin: ”Näin houkuttelemme tulevaisuudessa…”

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mestiksen TUTO Hockey kertoo aikovansa tarjota pelaajilleen sarjan parhaat puitteet.

Pääpainopisteinä ovat seuran nettisivulla julkaiseman tiedotteen mukaan nuoret lupaukset ja vahva yhteistyöverkosto.

Uudessa urheilustrategiassa keskeisimpänä kehittämisalueena nähdään toimintaympäristön parantaminen. Urheiluun budjetoitu rahamäärä säilyy edellisen kauden tasolla, mutta pelaajabudjetista on siirretty noin 20 prosenttia harjoitteluolosuhteiden edistämiseen.

– Haluamme tarjota nuorille, eteenpäin pyrkiville pelaajille Mestiksen parhaan ympäristön kehittyä ammattilaisiksi. Näin houkuttelemme tulevaisuudessa entistä parempia pelaajia TUTOon entistä nuorempina. Siirrämme myös rekrytoinnin painopistettä edustusjoukkueesta U20-joukkueeseen, kertoo seuran toimitusjohtaja Dani Aavinen uudistuksen lähtökohdista.

TUTO Hockey kertoo tarjoavansa pelaajien käyttöön esimerkiksi fysiikka- ja luistelutaitovalmentajat, ravintoterapeutin sekä hieronta- ja osteopaattipalvelut. Lisäksi satsauksia on tehty muun muassa testaus- ja seurantatyökaluihin, ruokahuoltoon sekä muualta tulevien pelaajien majoitustiloihin.

– Kehitämme vetovoimaamme pelaajamarkkinoilla etenkin nuorten osalta. Pyrimme tarjoamaan U20-pelaajille samat tai lähes samat fasiliteetit kuin edustuksellekin. Korostamme, että TUTOssa on aina aito mahdollisuus päästä mukaan pelaamaan Mestistä, Aavinen kertoo.

TUTO kertoo myös jatkavansa yhteistyötä Tapparan kanssa. Uusi Suomi-sarja-kumppani löytyy naapurikunta Kaarinasta ja joukkue tottelee ainakin toistaiseksi nimeä HC Indians.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!