Markus Granlund sai kilpailijan – KHL-seura pestasi toisenkin NHL-sentterin

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin riveissä kolmen kauden ajan NHL-läpimurtoa hakenut keskushyökkääjä Mihail Vorobjev palaa KHL:ään.

23-vuotias entinen 4. kierroksen varaus on solminut peräti kolmen vuoden sopimuksen Salavat Julajev Ufan kanssa. Venäläishyökkääjä kiekkoili kotikaupunkinsa seuran riveissä edellisen kerran kaudella 2016-17, jolloin nuorukainen loisti myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa iskemällä seitsemään peliin tehot 0+10.

Vorobjevin vastuu Flyersissa jäi kolmen Pohjois-Amerikan kauden aikana vähäiseksi. Hyökkääjä pelasi NHL:n puolella vain 35 ottelua tehoin 2+3=5. AHL:n puolella tilille tuli lopulta 145 ottelua tehoin 28+55=83.

Vorobjev saa Ufassa seurakaverikseen myös suomalaissentteri Markus Granlundin, joka siirtyy joukkueeseen kaksivuotisella sopimuksella Edmonton Oilersista.