Lainapahvin kirjoittanut ruotsalainen kohupelaaja ei palaa NHL:ään – ainakaan vielä: “Olemme nyt tietysti erittäin tyytyväisiä”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersilla on ollut jo pidemmän aikaa draamaa ruotsalaislupaus Lias Anderssonin kanssa. Hyökkääjä kieltäytyi aiemmin pelaamasta AHL:ssä, ja hän matkasikin kesken kauden SHL:ään.

New York Post sai tietää taannoin, ettei Andersson ole tulossa takaisin taalaliigaan edes pudotuspelejä varten.

Nyt juhannuksen 2017 ykköskierroksen seiskavaraus jatkaa uraansa SHL:ssä, ja tutussa HV 71:ssä lainalla. Joukkue tiedottaa asiasta kotisivuillaan.

Andersson kertoo olevansa kiitollinen jatkosta HV:ssa.

– Hän näytti heti tänne tullessaan ominaisuutensa sekä jääkiekon että asenteensa suhteen. Ne vaikuttavat koko joukkueeseen. Olemme olleet puheissa Rangersin kanssa ja olemme nyt tietysti erittäin tyytyväisiä, HV:n GM Johan Hult sanoo.

Rangersin sopimuspelaaja nakutti ruotsalaisjoukkueessa viime kaudella 15 pelissä pisteet 7+5=12 (-4).

– Haluan kiittää Rangersia ymmärtäväisestä asenteesta. Olen saanut HV:ssa hyviä muistoja ja hyviä tuntemuksia, joiden varaan voin rakentaa, pelaaja kiittelee.

NHL:ssä Andersson on tehnyt kolmen kauden aikana 66 pelissä tehot 3+6=9 (-20). Ruotsalaislupauksen markkina-arvo on kehnojen otteiden jälkeen alamaissa.


PELAA ENGLANNIN KOTIVOITTOA SKOTLANNISTA KERTOIMELLA 30.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Englannin voitolle Skotlannista korotetulla kertoimella 30.00
3. Jos Englanti voittaa saat 30€ (+ensitalletuksesi tuplataan)