NHL-pelaajien kaikkien aikojen top 5-listaa kasattaessa useimmat asiantuntijat pudottelevat alkuun Wayne Gretzkyn, Mario Lemieux’n, Gordie Howen, sekä Bobby Orrin nimet.

Puolustajalegenda Orrin mukaan listauksen täydentää eräs nykypelaaja, Pittsburgh Penguins-kapteeni Sidney Crosby.

– Uskokaa minua tässä asiassa, hän on todellakin erityinen pelaaja, Orr vakuuttaa The Athletic-lehdelle ja jatkaa:

– Ensinnäkin, jos asiaa kysytään muilta listalla olevista, tiedän heidän kertovan täysin saman asian. Sid kuuluu listalle. Kyllä, hän on lahjakas ja hänellä on mieletön draivi, mutta katsokaa minkä kaiken läpi hän on kulkenut. Kaikki loukkaantumiset, varsinkin aiemmin urallaan. Hänet on lyöty maahan, satutettu ja niin paljon kaikkea muutakin. Ja kaiken sen jälkeen, katsokaa mitä hän on saavuttanut.

NHL-uransa syksyllä 2005 aloittanut Crosby kuuluu niin sanottuun kolmen kullan klubiin juhlittuaan urallaan toistaiseksi kolmea Stanley Cupia ja kahta olympiakultaa, sekä kertaalleen myös maailmanmestaruutta.

Elokuussa 33 vuotta täyttävä Penguins-kippari on summannut toistaiseksi pelaamissaan 984 NHL:n runkosarjaottelussa 1263 (462+801) tehopistettä. 164 pudotuspelin saldo on 186 (66+120) pinnaa.