Staffan Kronwall joutui lopettamaan pelaajauransa menneeseen kauteen.

37-vuotias ruotsalaispuolustaja oli ehtinyt toimia KHL-seura Lokomotiv Jaroslavlin kapteenina viiden kauden ajan, ennen kuin terveyshuolet pakottivat miehen ripustamaan hokkarit naulaan.

– Elokuussa ja syyskuussa minulla oli lonkkaongelmia, ne ilmestyivät tyhjästä. Lopulta minulla todettiin niveltulehdus. Lääkärit sanoivat, että tarvitsen leikkausta tai minun on lopetettava pelaaminen. He sanoivat myös, että jos menen leikkaukseen, niin se ei ole varmaa, että voisin palata jäälle.

– Tunsin harjoitusleirin aikana oloni hyväksi, mutta sitten kaikki muuttui. En todellakaan pystynyt nukkumaan näiden kipujen kanssa. Olen iloinen, että pystyin lopettamaan urani, vaikkei kauteni mennyt hyvin, Kronwall kertoo KHL:n sivuilla.

KHL:n lisäksi ruotsalaiskonkari pelasi muun muassa SHL:ssä ja NHL:ssä. Maajoukkueessa puolustaja pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta keväällä 2013.