KHL-seurat jahtaavat kokenutta supertähteä – sopimuksen tiellä yksi iso este: ”Ongelmana on…”

© Kuva: Getty Images

Ehkäpä koko KHL:n siirtomarkkinoiden kuumin nimi Nigel Dawes on yhä vapaana, eikä ensi kauden seurasta ole tietoa.

Aiemmin tällä viikolla hyökkääjäkonkarin agentti Shumi Babajev kertoi medialle, että pelaajan kintereillä on ainakin kolme KHL-seuraa, joista yksi on Ak Bars Kazan.

Toimittaja Aleksei Sevtsenkon mukaan siirto Kazaniin on kuitenkin todella epätodennäköistä. KHL:n kolminkertaisella mestarilla ei ole yksinkertaisesti varaa palkata yhtä sarjan kalleimmista pelaajista.

– On selvää, että yksikään KHL-seuroista ei ole valmis maksamaan hänelle aiempaa 150 miljoonaa. Ongelmana on, että Kazanilla ei ole rahaa Dawesille. Karkean arvion mukaan klubilla on jäljellä vain 23 miljoonaa ruplaa, toimittaja kertoo Sport-Expressin haastattelussa.

35-vuotias Dawes olisi yhä huippuvahvistus mille vain KHL-seuralle. Tähtihyökkääjä edusti menneellä kaudella Avtomobilist Jekaterinburgia, jonka riveissä 59 otteluun syntyi komeat 50 (20+30) tehopistettä.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️