Huippuvalmentaja Antti Törmänen sairastui syöpään – jää sivuun joukkueensa toiminnasta

© Kuva: Ilari Isotalo

Sveitsiläisen NLA-seura EHC Biel-Biennen päävalmentajana toimiva Antti Törmänen on sairastunut syöpään, kertoo Swisshockeynews-sivusto.

49-vuotias valmentaja kävi sveitsiläissivuston mukaan leikkauksessa, minkä seurauksena mies jää sivuun joukkueensa toiminnasta ainakin puoleksi vuodeksi. NLA-kauteen valmistautuva Biel kartoittaa parhaillaan vaihtoehtoja Törmäsen korvaamiseksi.

Törmänen on kärsinyt kevään aikana muistakin terveyshuolista, sillä mies sairasti aiemmin myös koronaviruksen.

MM-kultaa Leijonissa keväällä 1995 voittanut Törmänen oli aloittamassa neljättä kauttaan Bielin peräsimessä. Mies on voittanut valmentajaurallaan Mestiksen mestaruuden Sportin peräsimessä keväällä 2011 sekä Sveitsin mestaruuden Bernissä vuonna 2013.