Jääkiekon Suomen mestaruutta keväällä 2019 juhlinut Roope Laavainen vaihtaa kenties yllättäen Liigan ja HPK:n Iisalmeen ja Mestikseen. Pelaajan uusi seura IPK tiedotti asiasta kotisivuillaan.

Pakin viime kausi meni HPK:ssa sekä lainalla KooKoon liigajoukkueessa ja nuorissa. Liigassa hän iski 14 pelissä tehot 0+2=2 (-1), KooKoossa tehoja kertyi saman virren 26 kamppailussa (+1). Pelaaja tulee kuulemma todella hyvillä fiiliksillä Savoon.

– Joukkue on täynnä nuorta verta ja vaikuttaa muutenkin todella vahvalta. Porukassa on ennestään jo muutama tuttu, mutta nopeasti tulee kaikki tutuiksi, kun päästään yhdessä hommiin.

21-vuotias pelaaja on Chicago Blackhawksin varaus juhannuksen 2017 draftista neljänneltä kierrokselta (119.).

– Roope on erittäin monipuolinen puolustaja, joka on isoksi mieheksi erittäin hyvä kiekollisessa pelissä ja laukauskin lähtee kiitettävästi. Odotamme myös häneltä suurta vastuunkantoa ensi kauden pakistossa, IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen kehui.