© Kuva: Getty Images

Edmonton – Chicago: NHL is back!

NHL
Edmonton – Chicago
Lauantai 01.08. klo 22:00

NHL palaa kehiin kuukausien tauon jälkeen. Ohjelmassa on ensin karsinnat pudotuspeleihin, jonka ohella konferenssien parhaat joukkueet pelaavat paikoista pudotuspelien kaaviossa. Ottelukaupunkeina toimivat Toronto ja Edmonton, mutta kotieduista näillä järjestelyillä lienee turha puhua. Viikolla kukin joukkue pelasi yhden harjoituspelin, joten melko ohuilla pohjilla lähdetään suutimaan.

Edmontonin miehistössä on kapea kärki, mutta se on sitäkin terävämpi: Connor McDavid ja Leon Draisaitl on tämän hetken kovin kaksikko koko NHL:ssä. Tosin kärkiketjun takana on alkanut löytymään muitakin onnistujia. Edmontonin kovin ase kauden aikana on ollut hurja erikoistilanteiden pelaaminen. Oilers ei ole muutamaan vuoteen ollut play-offeissa, mutta tilanne on nyt muutenkin niin erikoislaatuinen, että se tuskin on suurikaan rasite. Mikko Koskinen oli maalissa, kun Edmonton kaatoi harjoitusottelussa Calgaryn.

Ilman pandemiaa Chicagossa tuskin olisi nähty minkäänlaisia pudotuspelejä, sillä Blackhawks on ollut heikko. Kun Blackhawks kauppasi ennen taukoa maalivahti Robin Lehnerin Vegasiin, on koronan sairastaneen Corey Crawfordin kuntoa jouduttu jännittämään toden teolla. Mies on palannut joukkueen vahvuuteen ja nollasi harjoituspelissä St. Louisin. Chicagolla on ollut kauden aikana vaikeuksia puolustuspelinsä kanssa ja maalivahtipelin on onnistuttava, ellei tahti parane tosipaikassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Edmontonia joukkueista vahvempana ilman minkäänlaisia epäilyksiä. Tilanne on toki altis yllätyksille, mutta Edmonton on selkeä suosikki menemään tästä otteluparista jatkoon ja vetoihinkin se lauantaina kelpaa: suositus on Edmonton voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.