TUTO Hockeylta huippu-uutisia: Teki jättimäisen tulosparannuksen, myös yleisömäärä reippaassa kasvussa!

Mestiksen TUTO Hockey tiedottaa nettisivullaan tehneensä päättyneellä tilikaudella positiivisen tuloksen.

– Alustavan tilinpäätöksen mukaan liikevaihtomme on noin 980 000 euroa, joka tarkoittaa seitsemän prosentin kasvua. Kaikkein olennaisinta kuitenkin on, että tulos parani noin 220 000 euroa. Tämä tarkoittaa noin 10 000 euron plusmerkkistä tulosta, jonka pohjalta on erittäin hyvä jatkaa, hehkuttaa seuran toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Turkulaisseura nosti myös yleisömääräänsä edellisvuodesta peräti 17 prosenttia. Katsojakeskiarvo oli tarkalleen 1317.

– Kannattaa huomioida, että Mestiksessä on nyt kolmen kauden ajan ilmoitettu todellinen katsojaluku. Ennen mukaan laskettiin myös kausikorttilaiset, jotka eivät välttämättä olleet paikalla. Sanoisinkin, että nyt ollaan hyvin lähellä kauden 16-17 katsojakeskiarvoa, Aavinen painottaa.