NHL-toimittajalta raju ehdotus: floppiseuran kaupattava ykköstykkinsä toisaalle

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksia kaudesta 2010-11 saakka kipparoinut Ryan Getzlaf on tätä nykyä ainoa kevään 2007 mestarijoukkueesta yhä seuraa edustavista pelaajista.

35-vuotiaan tähtisentterin nykyinen, 8,25 miljoonan dollarin vuositulot takaava jättisopimus umpeutuu kesällä 2021. Osapuolet voivat halutessaan aloittaa jatkosopimusneuvottelut nykyisen kauden päättyessä. Mikäli sopimukseen ei kuitenkaan päästä ennen seuraavaa siirtotakarajaa, saattaa Anaheim olla valmis luopumaan pitkäaikaisesta ykköstähdestään – sikäli, kun mies suostuu luopumaan sopimukseensa kirjatusta siirrot estävästä pykälästä.

– Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Getzlaf olisi haluttu nimi Stanley Cupia tavoittelevien mestarisuosikkien papereissa tulevan kauden siirtotakarajalla, kirjoittaa The Score -sivuston kiekkotoimittaja John Matisz.

Ducks on pudonnut muutaman viime kauden aikana NHL:n terävimmältä huipulta. Toista kertaa peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jääneen ankkalauman sikariporras saattaa hyvinkin olla valmis aloittamaan uudelleenrakennuksensa juuri Getzlafista, josta sen olisi mahdollista saada vielä ensi kaudellakin kelpo korvaus.