New York Rangersin puolustajalupaus Nils Lundkvist jää vielä vuodeksi Ruotsiin Luleån riveihin.

19-vuotias pakkikyky teki viime vuonna läpimurtonsa SHL:ssä. Nuorukainen iski uuden nuorten puolustajien ennätyksen 11 maalilla ja 20 syötöllä.

Lundkvist kellotti myös keskiarvolta 20,18 minuuttia peliaikaa ottelua kohden ja oli mukana neljässä voiton ratkaisseessa maalissa.

Vahvat otteet saivat fanit jo innostumaan ruotsalaislupauksen hypystä rapakon taakse NHL-jäille. Näillä näkymin sitä saadaan kuitenkin odotella vielä hetki, sillä Lundkvist on jäämässä vielä yhdeksi kaudeksi kotimaahansa.

– On selvää, että tuntuu absoluuttisen fantastiselta, että Nils on valinnut jäädä vielä toiseksi kaudeksi meille Luleåan. Hän pärjäsi todella hyvin viime kaudella ja kehittyi paljon, Luleån varatoimitusjohtaja Ulf Engman hehkutti.