Moskovan TsSKAn tähtimaalivahti Ilja Sorokin ei neuvottele agenttinsa mukaan enää venäläisseuransa kanssa. Sisäpiiritiedot vievät miestä kohti NHL-sopimusta New York Islandersin kanssa.

24-vuotiaan huippuveskarin kerrottiin saaneen aiemmin tänä vuonna harvinaisen suuren sopimustarjouksen TsSKAlta. Vaikka Sorokinin toivottiin kovasti jatkavan uraansa kotimaassaan, vaikuttaa hän olevan kallistumassa yhä vahvemmin muuttoon rapakon taakse.

Sorokinin agentti Shumi Babaev kertoi Sport24-julkaisulle neuvottelujen TsSKAn kanssa olevan näillä näkymin jäissä.

– TsSKAn kanssa ei ollut mitään neuvotteluita. He ovat ilmaisseet halunsa nähdä hänet siellä ensi kaudella. Mitään muuta ei ollut. Aktiivisia neuvotteluja seuran kanssa ei ole, kyse on vain TsSKAn halusta pitää pelaajansa, kiekkokonkari selvesi.

– Tietyissä olosuhteissa on toki mahdollista, että hän pysyy täällä. Ilja odottaa, mitä päätöksiä Amerikassa tehdään. En näe siis tässä mitään uutta, tämä on kaikki hölynpölyä, Babaev korosti.

Sorokin varattiin NHL:ään Islandersin toimesta vuonna 2014 78. vuorolla. Venäläistorjuja on edustanut toistaiseksi koko ammattilaisuransa TsSKAa.