Vahvistus tuli! NHL-kausi jatkuu – katso pudotuspeliparit täältä

© Kuva: Getty Images

NHL:n komissaari Gary Bettman vahvisti myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa pitämässään videokonferenssissa NHL-kauden jatkuvan suoraan 24 joukkueen kesken pelattavilla pudotuspeleillä.

Molempien konferenssien neljä parasta joukkuetta etenevät suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle. Sijoille 5-12 sijoittuneet pelaavat vastakkain paras viidestä -formaatilla käytävän pudotuspelisarjan, joiden voittajat jatkavat toiselle kierrokselle top 4 -joukkueita vastaan. Sekä konferenssien finaalit että Stanley Cupin loppuottelut pelataan perinteisellä paras seitsemästä -menetelmällä.

Tiensä idästä suoraan toiselle kierrokselle selvittivät Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Washington Capitals sekä Philadelphia Flyers. Lännestä suoraan toiselle kierrokselle pääsevät St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights ja Dallas Stars.

Kautensa päättävät runkosarjaan idästä Buffalo Sabres, New Jersey Devils, Ottawa Senators ja Detroit Red Wings. Lännestä kesälomille suuntaa kalifornialaiskolmikko Anaheim Ducks, Los Angeles Kings sekä San Jose Sharks.

Loppukauden aikatauluista sekä pelipaikkakunnista lisää tietoa myöhemmin.

Pudotuspelien 1. kierroksen otteluparit:

Itäinen konferenssi:
Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens
Carolina Hurricanes – New York Rangers
New York Islanders – Florida Panthers
Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets

Läntinen konferenssi:
Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks
Nashville Predators – Arizona Coyotes
Vancouver Canucks – Minnesota Wild
Calgary Flames – Winnipeg Jets