Venäläislehti Ria Novosti uutisoi, että KHL-seura Avangard Omsk on valmis tekemään sarjan tuoreen 900 miljoonan ruplan palkkakaton takia kovia ratkaisuja.

Venäläislähteiden mukaan Omskin johto harkitsee ulkomaalaisvahvistusten Sven Andrighetton ja Taylor Beckin lähettämistä KHL:n farmisarjassa VHL:ssä pelaavan eteläsiperialaisen Metallurg Novokuznetskin riveihin.

Sveitsiläinen ex-NHL-pelaaja Andrighetto nettoaa KHL:ssä 90 miljoonan ruplan palkkaa (1,13 milj. euroa), kun taas kanadalainen Beck saa kaudessa 70 miljoonan ruplan tulot (895 550 euroa).

Andrighetto on 90 miljoonan ruplan palkallaan sarjan kolmanneksi eniten tienaava pelaaja yhdessä Teemu Hartikaisen ja Jakub Kovarin kanssa.

Ria Novostin mukaan Omsk yrittää neuvotella parhaillaan Andrighetton ja Beckin kanssa sopimuksen purkamisesta. Molempien pelaajien agenteille on jo kerrottu vaihtoehtoisesta ratkaisusta, eli KHL:n siirtolistalle asettamisesta.

27-vuotiaan Andrighetto ura on lähtenyt melkoiseen laskuun, sillä hän pelasi vielä vuosia sitten Colorado Avalanchen ykkösketjussa Mikko Rantasen ja Nathan MacKinnon vierellä.