Suru-uutinen: Ex-NHL-huippulupaus vihjailee lopettavansa uransa 25-vuotiaana – ”Matka läpi helvetin”

© Kuva: Getty Images

Slovakian jääkiekon suurimpiin lupauksiin kuulunut hyökkääjä Martin Reway, 25, vihjailee päättävänsä uransa.

Rewayn ura on lähtenyt viime vuosina rajuun laskuun eri asioista johtuen. Montreal Canadiensin neljännen kierroksen joutui mm. jättämään kauden 2016-17 kokonaan väliin sydänongelman takia. Myös loukkaantumiset ovat vaivanneet häntä viime vuosien aikana.

Slovakian maajoukkuetta kaksissa MM-kisoissa edustanut Reway pelasi viime kaudella Tshekin pääsarjassa Kladnon riveissä 17 ottelua vaatimattomin pistein 0+6. Hän pelasi myös seitsemän ottelua Slovakiassa HK Popradin joukkueessa.

Nyt Reway puhuu suoraan ”helvetillisestä” matkastaan jääkiekossa.

– Minulla on idea siitä, jatkanko vai enkö, mutta en ole kiinnostunut teidän mielipiteistänne. Jääkiekko toi minulle paljon iloa, mutta paljon myös kärsimystä, Réway sanoi Instagramissa tshekkisivusto Hokej.cz:n mukaan.

– Tämä on ollut viimeisten vuosien aikana matka läpi helvetin. Minusta on kerrottu niin paljon valheita, ja jokainen on lisännyt ekstraa tarinan maustamiseksi. Olen aina nauttinut jääkiekosta, vaikkakaan en niin paljon kuin olisin kuvitellut. Koen, että tarinan on aika päättyä, hän jatkoi.