Pekka Rinne väläyttää podcastissa uransa mahdollista päätöstä? – ”Voisi olla hyväkin hetki astua syrjään”

© Kuva: Getty Images
SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pekka Rinteen nykyinen sopimus Nashville Predatorsin kanssa päättyy kauden 2020-21 jälkeen. Hienoa NHL-uraa on takana jo yli vuosikymmenen verran. Rinne pohtii uransa jatkamista Suplan Stanley Cup classics -podcastissa.

– Vaikeaa tässä ja nyt sanoa, koska tämä loppuu. Minulla on sopimusta tosiaan tämä ja ensi kausi jäljellä. Pelataan tätä kautta loppuun tai ei, niin yritän parhaani mukaan valmistautua ensi kauteen ja annan siihen kaikkeni. En mieti sitä pidemmälle. Se joko jää viimeiseksi tai pelit jatkuvat. Itse koen, että olen jo nyt saanut enemmän lätkältä kuin olen edes uskaltanut unelmoida, hän sanoo.

Rinne myöntää, että hänen maalivahtikaverinsa Juuse Saroksen kasvaminen NHL-mittoihin voi vauhdittaa päätöksentekoa.

– Tuntuu myös, että toisaalta voisi olla hyväkin hetki astua syrjään luonnollista tietäkin. Juuse Saros on Nashvillessa enemmänkin kuin valmis ottamaan isompaa roolia joukkueessa. Jo tämä vuosi oli hänelle läpimurtovuosi, varsinkin loppukausi. Olen sellainen, että en näe itseäni kovin montaa vuotta mentoroimassa. Olemme ehtineet pelata yhdessä jo usemman vuoden. Ehkä on aika Juusen lähteä luotsaamaan Nashvilleä. Vielä on liian aikaista vielä spekuloida, mutta tämä on tämän hetken näkemykseni, hän sanoo.

Rinteen haastattelun voi kuunnella Suplassa.

SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!