Anaheim Ducks on jo vuosien ajan kuulunut NHL:n heikoimpiin joukkueisiin. Ainoa ilonaihe seuralle on ollut timanttinen maalivahti kaksikko John GibsonRyan Miller.

Yksi liigan parhaista maalivahtitandemeista saattaa kuitenkin hajota jo ensi kaudeksi. Miller on 39-vuotias ja eläköityminen voi tuntua poikkeusolosuhteissa entistä houkuttelevammalta. Hän oli viimeksi jäällä maaliskuun 12. päivänä. Nyt näyttää siltä, että Anaheimin kausi ei jatku. Seuraava sesonki starttaa kaavailujen mukaan vasta joulukuussa.

The Athleticin toimittaja Eric Stephens listasi artikkelissaan mahdolliset nimet Millerin seuraajaksi. Näistä todennäköisin on Anaheimin kolmosvahti, farmissa kautensa viettänyt Anthony Stolarz. 26-vuotias vahti ei ole kuitenkaan vakuuttanut tähän mennessä NHL-tasolla, ja on torjunut 21 pelaamastaan ottelusta vain kuusi voittoa.

Voit katsoa muut todennäköisimmät Millerin seuraajat alta:

  1. Cam Talbot, Calgary Flames
  2. Mike Smith, Edmonton Oilers
  3. Thomas Greiss, New York Islanders
  4. Brian Elliott, Philadelphia Flyers
  5. Aaron Dell, San Jose Sharks
  6. Laurent Brossoit, Winnipeg Jets