Jukurien puheenjohtaja välttyi vankeustuomiolta – jatkaa liigaseurassa vastaisuudessakin

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että Jukka Toivakka jatkaa Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtajana vastakin.

Itä-Suomen hovioikeus on maanantaina 25.5. 2020 antamallaan päätöksellä kumonnut Etelä-Savon käräjäoikeuden marraskuussa 2019 Toivakalle antaman ehdollisen vankeustuomion virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lisäksi toimitusjohtajan tehtävässä työskennellyt Toivakka siirtyi viime syksynä sivuun toistaiseksi. Toivakka oli syytettynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä.

Syytteetä eivät liityyneet Toivakan työ- ja luottamustehtäviin. Yhtiön hallitus päätti viime vuoden marraskuussa, että Toivakan asemaa tarkasteltaisiin, kunnes tapauksesta on saatu lainvoimainen tuomio eli hovioikeuden päätös asiassa.