Brendan Leipsic kohautti kiekkomaailmaa, kun hänen naisvihaa täynnä olevat viestinsä Instagram-ryhmäkeskustelusta vuodettiin nettiin. Nyt hän pyytää tekojaan anteeksi.

– Eilen ystäväni Instagram-tili hakkeroitiin ja joku henkilö laittoi kiertoon kuvia, jotka on otettu yksityiskeskusteluista, joissa olin mukana. Tunnustan täysin, kuinka sopimattomia ja loukkaavia nämä kommentit ovat ja pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta toimieni johdosta, Leipsicin anteeksipyynnössä sanotaan.

– Olen sitoutunut oppimaan tästä ja tulemaan paremmaksi henkilöksi samalla, kun mietin, miten jatkaa tästä eteenpäin niin, että maksan omista teoistani. Olen todella pahoillani.

NHL:llä oli myös sanansa sanottavanaan Leipsicin sikamaisista viesteistä.

– NHL tuomitsee vahvasti naisvihaa täynnä olevat kommentit, jotka pelaajat Brendan Leipsic ja Jack Rodewald tekivät yksityisessä ryhmäkeskustelussa, joka on noussut esiin sosiaalisessa mediassa. Liigassamme ei ole mitään sijaa sellaisille lausunnoille, asenteille ja käytökselle, ei väliä missä ne sanotaan. Selvitämme tämän anteeksiantamattoman käytöksen seurojen ja pelaajien kanssa, jotka liittyvät asiaan, NHL:n lausunnossa sanotaan.

Leipsic sai käytöksestään NHL:ltä maksimisakon, jonka työehtosopimus sallii. Summa on 4678,98 dollaria.