Vegas Golden Knightsin omistaja Bill Foley avasi keskiviikkona The Athletic -lehdelle suunnitelmiaan joukkueen suunnitellusta kolmannesta pelipaidasta.

Foley on toivonut jo kauden alusta lähtien muutosta Golden Knightsin pelipaitoihin, sillä nykyinen harmaa kotipaita ei erotu fanien päällä katsomossa niin hyvin, kuin kirkasvärisemmät (esim. Chicago Blackhawksin punaiset) pelipaidat.

– Ainoa asia, josta en pidä harmaissa pelipaidoissa on se, että ne eivät ole niin huomiota herättäviä katsomossa. Logo on hyvä sekä värit ovat hyviä. Mutta harmaa värimme on teräksen harmaata, ja areenan täyttäminen kullalla olisi huikeaa, Foley avasi The Athleticin haastattelussa.

Golden Knightsin uusi pelipaita on väriltään täysin kultainen.

– Odotan jo innolla uutta pelipaitaamme, sillä se on täysin kultainen ja paljon kirkkaampi, Foley hykertelee.

Kulta on värinä hyvinkin haastava pelipaidoille, ja tämä onkin tuottanut Golden Knightsille haasteita paidan valmistusvaiheessa.

Se halutaan välttää, ettei uudesta pelipaidasta tulisi liian keltainen (kuten Nashville Predatorsilla) tai sitten liian ruskea.

– Saimme viimeinkin värit kuntoon. Ongelmamme oli valmistaa sellainen väri, joka ei ole liian keltainen, mutta on samalla kirkas. Emme halunneet resessiivisen kultaista paitaa, ja uskon, että onnistuimme tässä tehtävässä. Siinä vain kesti ikuisuus, Foley avasi.

Foleyn puheista voi jo hieman päätellä, että uusi kultainen pelipaita voisi nousta ajan myötä jopa uudeksi kotipaidaksi.

– Se tulee näyttämään niin hyvältä areenallamme. Siitä voi tulla ajan myötä paita, jota pelaajamme pitävät päällään useissa kotiotteluissa, hän vihjailee.