Maanantaina aivoverenvuodon saanut Colby Cave on käynyt leikkauksessa.

Edmonton Oilers tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että 25-vuotiaalta kanadalaiselta poistettiin operaatiossa kolloidikysta, joka aiheutti painetta hänen aivoihinsa. Cave on yhä vaivutettuna koomaan.

– Tämä antaa hänen aivoilleen aikaa parantua ja levätä kaikesta, mitä hän on käynyt läpi. Haluamme kiittää Oilersin organisaatiota, koko jääkiekkoyhteisöä, kaikkia ystäviämme ja perhettämme sekä kaikkia, jotka ovat osoittaneet meille rakkautta ja tukea, Caven perhe kirjoitti tekstiviestillä Oilersille.

Caven agentti Jason Davidson kertoi Sportsnetille, ettei tapauksella ole mitään tekemistä maailmalla leviävän COVID-19-viruksen kanssa, eikä hyökkääjä ole ollut myöskään minkäänlaisessa onnettomuudessa.

– Kaikkein hämmentävintä tämä on siksi, että puhutaan nuoresta ja terveestä urheilijasta, Davidson oli kommentoinut aiemmin.