NHL-hyökkääjä Colby Caven kuolema on saanut kansan reagoimaan sosiaalisessa mediassa liikuttavalla tavalla. Esimerkiksi pelaajan viimeiseksi jäänyt NHL-joukkue Edmonton Oilers sekä joukkuekaveri Connor McDavid pistivät Instagram-tileilleen liikuttavat päivitykset.

– Emme koskaan unohda sitä, kuinka Colby maalasi ihana maalin Pittsburghia vastaan auttamalla Oilersin voittoon aiemmin tällä kaudella. Kaipaamme sinua niin paljon, Caver, Oilers kirjoitti sanomaa sydän-hymiöillä vahvistaen.

– Rakastamme sinua, Colby, toisessa kuvassa luki.

Cave pelasi elämänsä viimeiseksi jääneellä kaudella Oilersissa 11 ottelua pistein 1+0 (-3). AHL:n puolella Bakersfield Condorsissa otteluita kertyi vyölle 44 kappaletta tehoin 11+12=23 (-6). Joukkue viesti kuvalla, että sen ajatukset, rukoukset ja voimat suuntautuvat pelaajan perheen suuntaan.

– Ei tässä ole mitään järkeä… Olit mahtava ihminen ja toit aina niin paljon energiaa ja positiivisuutta koppiin ja elämäsi ihmisiin. Sinua kaivataan syvästi Caver, McDavid murehti.

– Lähetän kaikki rakkaudenosoitukset (vaimo) Emilylle ja koko Caven perheelle näinä vaikeina aikoina.

Kanadalainen edusti urallaan NHL:ssä Oilersin lisäksi myös Boston Bruinsia.

– Emme koskaan unohda tätä hymyä, joukkueen tilillä kirjoitettiin Caven tuulettaessa maalia.

Myös NHL:n virallisella tilillä oli päivitys pelaajan kohtalosta.

– Tänään me suremme Edmonton Oilers -hyökkääjä Colby Caven kuolemaa.