Todd Fedoruk onnistui luomaan pitkän NHL-uran nyrkeillään. Hänelle kertyi taalaliigassa 545 ottelua ja huimat 1050 jäähyminuuttia. Kiekollisia taitojakin voimahyökkääjällä oli, ja parhaalla kaudellaan hän nakutti 23 tehopistettä Anaheim Ducksin paidassa.

Viime vuosina julkisuudessa on pyörinyt paljon tarinoita NHL-tappelijoiden kovista kohtaloista. Fedorukin kohdalla tarina sai iloisemman lopun, sillä hän juhlisti Twitterissä juuri kymmenen vuoden päihteetöntä taivalta.

Yksinkertaisella matematiikalla on laskettavissa, että Fedoruk jätti päihteiden väärin käytön keväällä 2010. Hän pelasi tuolloin vielä Tampa Bay Lightningissa, joten päihteet olivat mukana kuvioissa nimenomaan NHL-uran aikana.

Pelaajauran päättymisen jälkeen Fedoruk testasi kykyjään myös valmennuksessa. Hän toimi vuodet 2011-13 ECHL-joukkue Trenton Titansin apuvalmentajana.