Liigassa päättyneen kauden aloittanut suomalaispelaaja teki jatkosopimuksen Euroopan huippuseuraan – ”Odotan paluuta innolla”

© Kuva: Ilari Savonen

Kvällspostenin ja Expressenin toimittaja Johan Svensson kirjoitti Twitter-tilillään, että Tuomas Kiiskinen (arkistokuvassa) jatkaa Ruotsin SHL-joukkue Skellefteåssa vuoden pahvilla. Asian vahvisti myös seura omilla nettisivuillaan.

Vasemman laiturin paikalla viihtyvä 33-vuotias peluri luuti samassa seurassa viime kaudella 38 ottelussa pistein 8+11=19 (+9). Kiiskinen nähtiin myös SaiPassa 11 ottelussa, joissa hän takoi pinnat 2+5=7 (-2).

– Odotan paluuta innolla. Meillä oli jengissä paljon hyviä pelaajia ja kavereita. Haluan olla mukana mahdollisuudessa voittaa jotakin. Viime kauden puolen välin paikkeilla tunsin, että meillä oli todellakin saumoja. Se merkitsi tähän päätökseeni ja minuun muutenkin, pelaaja sanoi Skellefteån kotisivuilla.

Joukkue oli Ruotsin pääsarja SHL:ssä runkosarjan nelonen. Pudotuspelejä se ei ehtinyt aloittamaan. Ensi kaudella Kiiskinen on yksi seuran vanhimpia, joten hänen on kyettävä antamaan panoksensa joukkueelle sekä jäällä että sen ulkopuolella.

– Jääkiekkoilijana haluan kehittyä toki koko ajan. Minun on tehtävä kaikkeni auttaakseni joukkuetta voittamaan.