Kiekkotähti kyseli somessa tuhansia kasvomaskeja koronataisteluun – ”Haen ne itse”

© Kuva: Getty Images

Naisten jääkiekkoilun suurimpiin nimiin kuuluva Hayley Wickenheiser ilmoitti sosiaalisessa mediassa etsivänsä suojavarusteita, joita hän aikoisi toimittaa eteenpäin koronavirukselta suojautuville ihmisille.

Nelinkertainen olympiavoittaja ja seitsenkertainen MM-kultamitalisti päätti ryhtyä toimiin auttaakseen kotikaupunkiaan Torontoa selviytymään koko maailmaa ravistelevasta koronaviruskriisistä.

Wickenheiser julkaisi Twitterissä päivityksen, joiden mukaan hän etsii lähes kahta tuhatta N95-tason hengityssuojainta, kymmeniä tuhansia kirurgisia kasvomaskeja sekä suojahanskoja sekä tuhansia suojakaapuja.

– Olen päättänyt pyytää apua kuultuani epätoivoisia pyyntöjä etulinjan ystäviltäni Torontosta. Nämä varusteet eivät ole lainkaan henkilökohtaiseen käyttööni. En hae rahaa, vaan näitä tavaroita, kanadalaistähti kirjoitti.