Vancouver Province -lehden mukaan venäläispuolustaja Nikita Trjamkin saattaa palata NHL:ään Vancouver Canucksin riveihin.

Canucksin kolmannen kierros varaus vuodelta 2014 palasi kotimaansa jäille reilut kolme vuotta sitten Vancouverin jäätyä ilman pudotuspelipaikkaa.

Pelit sujuivat Venäjällä mainiosti. Toissa kaudella Trjamkin rikkoi henkilökohtaisen KHL-ennätyksensä yhdeksällä maalilla ja 25 pisteellä 51 ottelussa.

Hiljattain päättyneellä kaudella 25-vuotias iski kaksi maalia ja 11 pistettä 58 ottelussa Jekaterinburg Avtomobilistin paidassa.

Nyt Tryamkin olisi kuitenkin jälleen valmis yrittämään uudelleen taalakaukalon puolella, kertoo venäläisen agentti Todd Diamond.

– Hän ei koskaan menettänyt toivoaan. Hänellä on paljon ylpeyttä ja hän halusi aina palata takaisin. Tämä olisi varmaankin oikea aika, sillä tämän kokoonpanon halutaan kasvavan yhdessä, Diamond sanoi Vancouver Provincelle.

– Hänen pelityylinsä sopii paremmin NHL:ään kuin KHL:ään. Uskon sen olevan helppo vaihdos. Hän tietää tarkalleen, mitä odottaa oltuaan siellä aiemminkin. Hän tietää, mitä valmennus vaatii ja hän on sitoutunut siihen, agentti vakuutteli.

Diamond tiedostaa kuitenkin koronaviruspandemian sotkevan siirtomarkkinoiden kuvioita lähiaikoina. Allekirjoituksia sopimuspapereihin tuskin saadaan aivan hetkessä.

– Asiat ovat tietenkin nyt jumissa lähitulevaisuuden epävarmuuden vuoksi. On nähtävä ensin, miltä palkkakatto näyttää ja voimmeko marssittaa tätä hommaa eteenpäin, kiekkokonkari mietti.