Tapparan tuore hankinta pelaa tulevan kauden lainasopimuksella Mestiksessä.

TUTO Hockey tiedottaa verkkosivuillaan, että se saa maalivahtiosastolleen todella lupaavan Kari Piiroisen, joka on pelannut viime vuodet Kanadan junioriliigassa OHL:ssä. 18-vuotias maalivahti teki aiemmin tällä viikolla sopimuksen Tapparan kanssa.

– Tosi hyvillä fiiliksillä lähden ensi kauteen. En malta odottaa, että pääsen takaisin Suomeen pelaamaan ja edustamaan TUTOa ja myös Tapparaa. Pääsen pelaamaan kovia pelejä molemmissa joukkueissa ja myös treenaamaan laadukkaasti, joten tämä auttaa kaikkia osapuolia. Todella hyvällä fiiliksillä olen tulossa TUTOon ja olen kuullut tutuilta seurasta paljon hyvää, Piiroinen kehuu turkulaisseuran sivuilla.

Nuoresta maalivahdista odotetaan tulevaisuudessa kansainvälisen tason pelaajaa. Piiroinen murtautui jo menneen talven aikana Suomen alle 20-vuotiaiden MM-joukkueeseen.