Extraleague
Soligorsk – Yunost Minsk
Tiistai 31.03. klo 19:30

Valko-Venäjän kiekkofinaalit jatkuvat tiistaina ja kiekkokansa seuraa näitä finaaleja tiukemmin kuin koskaan Extraleaguen historiassa. Ensimmäisen ottelun jälkeen näytti siltä, että nämä ovat puhtaasti Yunostin kinkerit, mutta toisessa ottelussa Soligorsk tasoitti voitot ja pääsee kotipeleihinsä hyvässä tilanteessa.

Soligorsk on nostanut pudotuspeleissä profiiliaan ja joukkueen kurinalainen peli on osoittautunut vaikeaksi kaikille vastuksille. Yuri Faikov on luonut joukkueelle pelitavan, jolla se pystyy riisumaan vastustajiaan aseista. Toisessakin ottelussa Yunost vei laukaukset, mutta välierissä kammoiskussa ollut maalivahti Maxim Malyutin piti pintansa. Samalla Soligorsk onnistui vaientamaan Yunostin ennalta kovimmat tykit.

Yunostille toisen ottelun tappio aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa. Sen on vierasotteluissa saatava vahvuutensa esille tai finaalisarjasta voi tulla todella vaikea. Tämä on mahdollista siitä huolimatta, että KHL-kokemuksella vahvustettu joukkue on lähtökohtaisesti kovatasoisempi yhdistelmä kuin tiistain isännät – jopa siinä määrin vahvempi, että suosikkiasema on vieraissakin selkeähkö.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin vähämaalinen, mutta vetomarkkinoilla tämä on otettu haltuun ja maalimäärien linja on alhaalla. Maistuvin veto on mennä perusluokka edellä ja ottaa maltilla vierasvoittoa: vetosuositus on Yunost Minsk voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO