Extraleague
Neman Grodno – Soligorsk
Tiistai 24.03. klo 18:30

Valko-Venäjän välieräpari Neman Grodnon ja Soligorskin välillä meni kuin menikin seitsemänteen kamppailuun, sillä Neman Grodno vei sunnuntaisen ottelun jatkoajan jälkeen 1-2. Timo Hiltunen siirsi heti jatkoajan aluksi ratkaisun tiistaille ja tänään joukkueilla on edessä todella tiukka kamppailu. Yunost Minsk selvisi finaaleihin jo aikaa sitten ja tämän ottelun voittaja etenee sitä vastaan finaaliin.

Soligorsk on laittanut ennakkoon vahvemman Neman Grodnon ottelusarjassa todella tiukoille ja se on pärjännyt pimentämällä Grodnon tehomiehet lähes täysin. Niinpä Hiltunen onkin ollut tässä sarjassa joukkueen syömähammas. Sunnuntaina joukkue oli jo selkä seinää vasten ja kesti sen koettelemuksen henkisesti. Tiistaina molemmat joukkueet kokevat game sevenin tuomat paineet tasavertaisesti.

Soligorskin maalivahti Maxim Malyutin on pelannut ottelusarjassa jo kolme nollapeliä, ja tämä on ollut iso tekijä joukkueen venymisessä tähän asti. Huomattavaa on, että kotietu on tässä ottelusarjassa heittänyt häränpyllyä: peräti neljä ottelua kuudesta on päättynyt tähän mennessä vierasvoittoon. Mitään tilastollista merkitystä tällä faktalla ei luonnollisestikaan ole.

Lyö vetoa ottelusta:

Marginaalit ovat pienet ja maaleilla tuskin tullaan juhlimaan. Pidän edelleen Neman Grodnoa suosikkina ja pistän varovaista peliä lopullisesta voitosta: Neman Grodno voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,84.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO