Maalleen yllättävän MM-pronssin aikoinaan ampunut pistelinko siirtymässä Suomeen

© Kuva: Getty Images

Pavol Skalicky on siirtymässä Suomeen, kirjoittaa tsekkiläinen Hokej-sivusto. Slovakian maajoukkuemies on kyseisessä operaatiossa toistaiseksi vain puheen tasolla. Sivuston jutusta ei käy selväksi se, mihin sentterin ja oikean laiturin paikalla viihtyvä pelaaja olisi tulossa.

Jos salapoliisileikit kiinnostavat näinä kiekottomina päivinä, niin mainittakoon, että menneellä kaudella pelaajan joukkuekaveri oli esimerkiksi Adam Zboril. Hän edusti Suomessa aikoinaan SaiPaa ja Mestiksen IPK:ta sekä KeuPa HT:ta.

Nuorten MM-pronssimitalisti Skalicky puolestaan edusti Zborilin tavoin päättyneellä kaudella Tsekin pääsarjassa BK Mlada Boleslavia 51 pelissä. Pisteitä Skalicky nakutti komeat 45 (18+27, +25).

Alle 20-vuotiaiden MM-pronssin lisäksi Skalicky on voittanut peräti kolme Slovakian mestaruutta. Lisäksi hän on kuulunut maan miesjoukkueeseen MM-kisoissa useaan otteeseen.

Nuorten MM-pronssi lienee maukas mestaruuksien ohella. Skalicky upotti Ruotsin reppuun tammikuussa 2015 pronssiottelun voittomaalin.