Lokomotiv – Jokerit: Kääntyykö asetelma?

KHL
Lokomotiv – Jokerit
Torstai 05.03. klo 18:00

Jokerien ja Lokomotiv Jaroslavlin välinen play off -sirkus siirtyy kahden Helsingin pelin jälkeen Volgan varrelle Jaroslavliin. Kaksi ensimmäistä peliä on sujunut Jokerien kannalta paremmin kuin edes umpioptimistit pystyivät kuvittelemaan: tuloksena on ollut kaksi selkeää voittoa todella vakailla esityksillä. Samanlainen dominointi vieraissa ei ole helppoa, mutta jotain merkittävää pitäisi Lokomotivin pelissä parantua, jotta asetelma pystytään vielä kääntämään.

Jokerit oli myös toisessa ottelussa selkeästi vieraita vahvempi ja kahden ottelun yhteismaalimäärä on päräyttävä 11-1. Narripaidat naulasivat pelin nimiinsä jo reilun erän aikana, eikä vastustaja siitä toipunut. Selkeän voiton lisäksi ilonaiheisiin kuuluivat Janis Kalninsin paluu maaliin sekä Alex Grantin comeback puolustuslinjoille. Sitoutunut puolustustyöskentely teki vastustajan pyristelyt turhiksi.

Lokomotiv alkoi toisen ottelun lopussa keskittyä jo nujakointiin – torstaina nähdään, kuuluuko ns. kova peli joukkueen keinoarsenaaliin, kun Jokereita yritetään pysäyttää. Tämä mahdollisuus tulee vääjäämättä mieleen, sillä puhtaasti pelaamalla Mike Pelinon suojateilla on tekemistä. Tässä ottelussa on jossain määrin jo veitsi kurkulla, sillä kolmas tappio ajaisi Jaroslavlin ylpeyden jo kuilun partaalle.

Lyö vetoa ottelusta:

Lokomotiv ei missään nimessä ole niin huono joukkue, kuin Helsingin otteluista voisi kuvitella – mutta parantaa sen täytyy ja paljon. Ottelu vaikuttaa etukäteen tasaiselta, kuten kertoimistakin voi päätellä. Maaliodottama saattaa sen sijaan laskea kolmanteen otteluun, sillä odotan tästä tarkkaa peliä. Lähden vähämaalisuudesta liikkeelle ja vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,19.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.