Koronavirus jyllää myös NHL-maailmassa: Ensimmäisellä seuraomistajalla todettu tartunta!

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemian vuoksi keskeytetyn NHL-kauden jatkaminen vaikuttaa päivä päivältä haastavammalta.

Lauantaina Colorado Avalanche tiedotti jo toisen pelaajansa saaneen koronavirustartunnan ja nyt myös New York Rangersin, sekä koripallon NBA-joukkue New York Knicksin omistaja James Dolanin kerrotaan sairastuneen.

64-vuotias Dolan kärsii Knicksin tiedotteen mukaan ainoastaan lievistä oireista ja on vapaaehtoisessa eristyksessä.

Suurliikemies toimii monien muiden toimiensa ohessa muun muassa omistamiensa seurojen kotiareenan, Madison Square Gardenin, toimitusjohtajana ja hänen kerrotaan jatkavan tehtävissään normaalisti.

Tähän mennessä NHL:ssä on tiedotettu yhteensä neljän pelaajan saaneen koronavirustartunnan. Sairastuneet ovat toistaiseksi kahdesta taalaliigan joukkueesta, kun kahden Avs-pelaajan lisäksi tartunnan on saanut myös kaksi Ottawa Senators-pelaajaa.

Yhdysvalloissa pahin koronavirustilanne on New Yorkin osavaltiossa, jossa tartuntoja on todettu toistaiseksi yli 52 000. Lauantain tietojen mukaan osavaltion sairaaloissa on tällä hetkellä 7 300 potilasta. Kuolleita on jo yli 700.