Jokerit – Lokomotiv: Sirkus palaa Helsinkiin

KHL
Jokerit – Lokomotiv
Maanantai 09.03. klo 18:30

Vihjaajan pieni pelko otteen herpaantumisesta ottelusarjan ollessa katkolla toteutui, ja Jokerit joutui lähtemään Jaroslavlista niukka 4-3 tappio taskussaan. Pudotuspelisirkus palaa siis maanantaiksi Helsinkiin ja Jokereilla on nyt mahdollista laittaa sarja poikki kotona.

Jokerien peli ei neljännessä ottelussa ollut niin huolellista ja kliinistä kuin aikaisemmissa peleissä. Janis Kalnins ei ollut aivan terävimmillään ottelussa, kun taas Lokomotivin Ilja Konovalov oli kiekon tiellä 37 kertaa. Totuuden nimissä on sanottava, että tappio ei johtunut pelkästään Jokerien huonoudesta, vaan vastustaja paransi neljänteen peliin otteitaan tuntuvasti.

Nyt joka tapauksessa Mike Pelinon ryhmä on ottanut narripaidoilta luulot pois siitä, että tästä parista mentäisiin jatkoon täysin vihellellen. Tiivistyneeseen Lokomotivin vieraspeliin on yksinkertainen lääke: toteuttaa pilkuntarkasti Lauri Marjamäen laadukasta pelitapaa ja kaivaa tunne esiin kotikaukalossa. Myös jäähyboksista on syytä pysyä poissa – jäähyt vaikeuttivat Jokerien takaa-ajoa lauantaina tuntuvasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit lähtee maanantaiseen otteluun kotietunsa ansiosta suosikkina, mutta herännyt Lokomotiv ei ole väheksyttävä vastus. Kertoimet ovat vetomarkkinoilla niin Jokerit -painotteisia, että olen pakotettu vetämään vastapalloon: vetosuositus on Tasoitusveto, Lokomotiv +0.5 kertoimella 1,95. Tosin maistuvuudessaan tämä veto ei ole mitenkään ylärekisterissä.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.