Jatkopaikka on ensimmäistä kertaa katkolla narripaidoille lauantaina, kun Lokomotiv Jaroslavl isännöi Jokereita.

Jokerit otti selkeät voitot kahdessa ensimmäisessä kotipelissään ja haki voiton myös ensimmäisessä pelissä Lokomotivin kotipesässä.

– Aika vakuuttavaa ollut Jokerien peli ja helkkarin kova voitto vieraissa kolmannessa pelissä. Ei Lokomotivilla ole ollut mitään palaa, kyllä se Jokerit vaan runnoo nyt aika kovaa, entinen Jokerit-kippari Sami Helenius iloitsee SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Helsinkiläisseuran entinen puolustaja on seurannut ilolla narripaitojen edesottamuksia KHL:n runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Muutama pelaaja erityisesti on ilahduttanut Heleniusta panoksellaan.

– Onhan sieltä nostettava (Veli-Matti) Savinainen. Ekassa pelissä teki alivoimalla ja ylivoimalla maalin, arvokas raataja, joka tuo myös tehoja. (Marko) Anttila myös ansaitsee noston. Raataa nelosketjussa ja alivoimaa. Erittäin arvokas pelaaja joukkueelle. (Peter) Reginin viime kausi oli hieman loukkaantumisten varjostama, mutta on nyt päässyt vireeseen, Helenius kehuu.

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit lauantaina klo 16.00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasatilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen