KHL
Ak Bars Kazan – Neftehimik Nizhnekamsk
Keskiviikko 04.03. klo 18:00

KHL:n pudotuspelit ovat täydessä vauhdissa ja otan osuneen Jokerit -tipsin jälkeen keskiviikoltakin yhden noston. Ak Bars Kazan ja Neftehimik Nizhnekamsk pelaavat toisen pudotuspeliottelunsa Tatarstanin pääkaupungissa. Ensimmäinen ottelu päättyi kazanilaisten vakuuttavaan 4-1 voittoon. Neftehimikille jäi ottelusta paljon kotiläksyjä: miten joukkue pystyy toisessa ottelussa vastaamaan isäntien laadukkaaseen viisikkopeliin?

Ensimmäisessä ottelussa kazanilaiset puskivat laajalla rintamalla vääjäämättä päälle ja Matt Frattin oli vieraitten suurin murheenkryyni kahdella osumallaan. Neftehimikillä oli ottelunsa paikkansa, mutta kyllä materiaalietu isäntien hyväksi kävi ottelun kuluessa selkeästi ilmi. Kazanin maalissa Timur Bilyalov oli totutun eleetön ja joutui antautumaan ottelun kuluessa vain kerran.

Neftehimikin menestys on paljon kapeammilla hartioilla, sillä tarpeeksi laadukkaita hyökkääjiä ei yksinkertaisesti riitä kaikkiin ketjuihin. Täyteketjujen tehtäväksi jää yksinkertaisesti selvitä jäältä pois ilman takaiskuja. Maalissa Konstantin Barulin ei pystynyt ihmetekoihin, joita ensimmäisessä ottelussa voittoon venyminen olisi kieltämättä vaatinut. Vieraitten täytyy toivoa, että isännät tulevat toiseen otteluun kevyemmällä latauksella.

Lyö vetoa ottelusta:

Menen toiseen otteluun kotivoitto edellä. Suoran voiton kerroin on ansaitusti alhaalla, mutta kyllä tässä on repeämispotentiaalia, joten veto vähintään kahden maalin voitosta maistuu aivan hyvin: vetosuositus on Tasoitusveto, Ak Bars Kazan -1.5 kertoimella 1,82.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO