Winnipeg Jetsin kausi on muuttumassa kovaa vauhtia isoksi flopiksi. Seura on hävinnyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan seitsemän. Isoin ongelma on ollut seuran heppoinen puolustuskalusto.

Winnipegiä seuraava toimittaja Mike McIntyre heitti ilmoille kuulemansa villin huhun. Jets olisi kauppaamassa hyökkääjä Kyle Connorin Colorado Avalancheen vaihdossa puolustajalupaus Bowen Byramiin.

23-vuotias Connor on pelannut tällä kaudella 55 ottelua tehoilla 25+27=52. Hän solmi kesällä Winnipegin kanssa seitsemän vuoden ja yli 49 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen, joten seuran vaihto olisi iso muutos aiempiin suunnitelmiin.

Connor on ollut tällä kaudella tuttu ketjukaveri Patrik Laineelle. Edellisessä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan Connor oli Mark Scheifelen johtaman ykkösketjun vasemmassa laidassa, kun Laine viiletti oikealla.

Byram on puolestaan Coloradon ykköskierroksen varaus viime kesältä. 18-vuotias puolustaja varattiin koko tilaisuuden neljäntenä pelaajana. Hän on pelannut tällä kaudella 36 ottelua WHL:ssä tehoilla 5+23=28.