Winnipeg Jets otti pudotuspelihaaveidensa kanssa viime yönä taas tärkeän voiton. Voiton arkkitehtina hääri Kyle Connor, joka nakutti tehot 1+1 3-0 voitossa Washington Capitalsista.

Ottelu oli Connorille uran viideskymmenes kahden tai useamman tehopisteen peli. Hän on alle 24-vuotiaiden pelaajien mittapuulla Winnipegin kahdeksanneksi tehokkain nuorukainen.

Seuraavana tilastossa Connorin edellä on Teemu Selänne (53). Hänen ohittamisensa ennen seuraavaa syntymäpäivää on Connorille enemmän kuin mahdollista. Toinen suomalainen Connorin edellä on Patrik Laine (59).

Kauden 66 ottelussa Connor on kerännyt tehot 32+34=66. Winnipeg on tasapisteissä Nashville Predatorsin kanssa, joka pitää hallussaan viimeistä pudotuspelipaikkaa. Nashville on pelannut kolme ottelua Jetsiä vähemmän.

StatsCentre

@StatsCentre
Putting forth 1G-1A for the @NHLJets in their 3-0 win vs the visiting Capitals tonight, Kyle Connor added on to what's been a tremendous season for him so far as he also moved behind just 7 others on this list of young stars to suit up in Winnipeg