© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights – Tampa Bay: Katkeaako Tampan voittoputki?

NHL
Vegas Golden Knights – Tampa Bay
Perjantai 21.02. klo 05:00

Perjantaiaamuna NHL:ssä kohtaavat kaksi kovassa iskussa olevaa joukkuetta, kun Vegas Golden Knights isännöi Tampa Bay Lightningia. Vegas kisailee Läntisen konferenssin play off -paikasta, kun taas Lightning on Idässä toisena heti Bostonin jälkeen. Vierailla on alla todella kova voittoputki, jota Vegas lähtee katkaisemaan.

Vegasin voittoputki on kolmen ottelun mittainen. Viimeksi joukkue kaatoi Washingtonin 3-2, vaikka Capitals tekikin viimeisessä erässä pelin jännäksi. Marc-Andre Fleury torjui ottelussa 25 kertaa ja hyvävireinen vahti aloittanee tolppien välissä myös tässä ottelussa. Voittomaalin ottelussa teki Max Pacioretty, joka on ollut muutenkin hyvässä maalivireessä viime aikoina. Vegas hankki kokeneen puolustajan Alec Martinezin LA Kingistä saadakseen kovuutta takalinjoilleen.

Tampa Bayn voittoputki on puolestaan kestänyt järisyttävät 11 peliä. Viimeksi kaatui jatkoajalla Colorado – voittomaalin teki Nikita Kutsherov, joka on ollut Tampan tehokkaan hyökkäyskaluston syömähammas yhdessä Steven Stamkosin kanssa. Tähän otteluun maaliin palannee Andrei Vasilevski, joka on ollut koko kauden vakuuttava. Joukkueen rankkaa suorittamista ei ole hidastanut edes muutaman puolustajan loukkaantuminen, vaan Lightning tuntuu pyyhkivän kenet vain tieltään.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki kunnia Vegasille, mutta tämänhetkinen Tampa on todella hurja kone. Vegasilla tulee vieraiden vauhdinpidossa varmasti kiire. Kaikki putket katkeavat joskus, mutta pidän Tampaa tässä suosikkina ja vetosuositus on Tampa Bay voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,85.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.