NHL
Vegas Golden Knights – Edmonton
Torstai 27.02. klo 05:30

Torstain varhaisaamulta otan noston NHL:stä: Vegas Golden Knights isännöi Edmonton Oilersia. Voittoputkessa painavalla Vegasilla menee lujaa ja joukkue oli myös aktiivinen siirtomarkkinoilla. Myös Edmonton teki peliliikkeitä ennen siirtorajan umpeutumista ja Oilersille onkin tulossa mielenkiintoinen kevät.

Vegasilla on takanaan kuuden ottelun voittoputki. Toissayönä Golden Knights päästi Anaheimin rinnalle aivan ottelun lopussa, mutta otti jatkoajalla matsin nimiinsä lukemin 5-6. Joukkue jykevöitti rivejänsä kaikilla rintamilla, kun siirtoikkunan puitteissa seuraan saapuivat maalivahti Robin Lehner, puolustaja Alec Martinez sekä hyökkääjä Nick Cousins. Vasta kolmatta kautta NHL:ssä pelaava Vegas on todella mielenkiintoinen joukkue tällä hetkellä.

Edmonton puolestaan pyrki laajentamaan hyökkäyskalustonsa laatua Andreas Athanasioun ja Tyler Ennisin hankinnoilla. Takalinjoilla hankittiin puolestaan Mike Green. Connor McDavid palasi muonavahvuuteen viikonloppuna ja oli avainasemassa ensi töikseen LA Kingsin lyömisessä. Edmonton vei ansaitut pisteet Kingsiltä lukemin 2-4. Viime yönä Anaheimia vastaan Oilers ei kyennyt yhtä kliinisiin ratkaisuihin kuin Ducks ja hävisi jatkoajalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegas lähtee otteluun suosikkina, mutta markkinat ovat hieman ylireagoineet. Edmontonilta löytyy tulivoimaa ja se omaa kertoimia paremmat mahdollisuudet tässä kahinassa. Vetosuositus on Edmonton voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO