Liiga
SaiPa – HIFK
Keskiviikko 19.02. klo 18:30

Liigaa pelataan keskiviikkona kuuden ottelun voimin. Lappeenrannassa paineeton SaiPa isännöi kuuden sakkiin kurkottavaa HIFKiä. SaiPalla play off -rajaan on jo neljätoista pistettä ja toimistollakin tilanteeseen reagoitiin ennen siirtoikkunan sulkeutumista. HIFK on pelannut pudotuspelejä jo jonkun aikaa kuuden sakkiin pääsemisestä.

Lappeenrannassa siis tiedostettiin faktat ja pelaajia päästettiin muihin seuroihin. Uskottavuuden rippeet säilytettiin, eikä puhdistus ollut samaa tasoa kuin esim. Pelicansissa. Pois lähtivät Teemu Ramstedt, Robin Salo ja Emil Forslund. Joukkueen kiekollinen peli ja pelillinen identiteetti yleensäkin on ollut hukassa. Tero Lehterän päätä on vaadittu vadille huonon tulosten ja johtajuusongelmien vuoksi. Viime peleissä tosin tulostakin on syntynyt.

Laajalla rosterilla operoiva HIFK on tuskaillut loukkaantumisten kanssa. Keskiviikoksi sairastuvalta odotetaan vahvistusta hyökkäyskalustoon ja puolustukseen hankittu Jeremy Dehner on myös pelivalmis. HIFK on pelannut viime aikoina silmiinpistävästi paremmin vieraissa kuin kotona. Kuitenkin on huomattava, että etukäteen helpot vastukset ovat aiheuttaneet helsinkiläisille ylen määrin vaikeuksia. HIFK tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen säälipleijarit.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFKin matseissa on nähty viime aikoina maaleja ja on niitä nähty myös joukkueiden keskinäisissä otteluissa tällä kaudella. Paineettomassa tilassa pelaavat isännät voivat osaltaan myötävaikuttaa maalien syntyyn. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO