© Kuva: Getty Images

Philadelphia – Winnipeg: Flyersiä kuitille

NHL
Philadelphia – Winnipeg
Lauantai 22.02. klo 20:00

Heti Liigakierroksen jälkeen kiekkolauantai jatkuu mukavasti NHL:n Prime Time -tarjonnalla, josta otan noston Philadelphian ja Winnipegin välisestä ottelusta. Molemmat käyvät omissa konferensseissaan kiivasta taistelua play off -paikoista ja lisäpisteet ovat tarpeen tästäkin ottelusta.

Philadelphia pelasi kaksi perättäistä ottelua Columbusta vastaan ja voitti molemmat pelit  – jälkimmäisen tosin jatkoajan jälkeen. Philadelphian vahvuuksiin kuuluu laadukkaan laaja hyökkäyskalusto, joka takoo maaleja riittävällä tahdilla ottelusta toiseen. Myös Flyersin ylivoimapeli rullaa yli 20% tehoilla. Kotona Wells Fargo Centerissä homma toimii, sillä viimeisestä kuudesta kotipelistään Flyers on voittanut viisi.

Winnipegille Philadelphian kotiareena on ollut viime aikoina vaikea paikka vierailla. Jets pelaa tällä hetkellä hyvää jaksoa – takana on kolme voittoa. Viimeksi Winnipeg niisti helpot pisteet heikolta Ottawalta. Mark Scheifele oli oivalla pelipäällä ja mies nakutteli hattutempun. Tilastollisesti Jets ei näytä kovin kaksiselta joukkueelta, mutta sen kärkiketjut tekevät hyvää tulosta ja mm. Patrik Laine on nakutellut koko kauden n. pisteen per peli tahdilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on mielenkiintoinen ja laadukas kamppailu. Vetopuolella olen kotivoiton kannalta, sillä kotivahva Flyers on Jetsiä laadukkaampi nippu. Vetosuositus on Philadelphia voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.