© Kuva: Getty Images

NY Islanders – Boston: Huippupeli parhaaseen katseluaikaan

NHL
NY Islanders – Boston
Lauantai 29.02. klo 20:00

NHL:n pelit eurooppalaisittain parhaaseen katseluaikaan ovat siunaus jääkiekon ystäville. Lauantaina saamme nauttia New York Islandersin ja Bostonin välisestä taistosta heti kotoisten liigamatsien jälkeen. Islanders yrittää parantaa surkeaa historiatilastoaan Itäisen konferenssin kärkijoukkuetta vastaan.

Islanders ei voi vielä olla ollenkaan varma pudotuspelipaikastaan ja se saattaa olla yksi syy joukkueen hermostuneisiin otteisiin. Takana on kaksi jatkoaikatappiota paikallisvastus Rangersia sekä St. Louisia vastaan. Leo Komarov ja Otto Koivula ovat pelanneet täyteketjuissa viime otteluissa. Boston on jostain syystä ollut Islandersille erityisen hankala vastus viime aikoina, eikä tästäkään ottelusta ole odotettavissa mitenkään helppoa.

Boston ei ole viime aikoina ollut varmimmillaan ja päästi esim. viime viikonloppuna Vancouveria vastaan peräti yhdeksän maalia. Edellisessä ottelussa Bruins palasi voittojen tielle Dallasin kustannuksella. Tämä ottelu olikin iso tasonnosto verrattuna aikaisempiin peleihin. Tuukka Rask on näyttänyt viime peleissään tavalliselta kuolevaiselta ja kokenut vahti tarvitsisi puolustukselta enemmän tukea.

Lyö vetoa ottelusta:

Kumpikaan joukkue ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan. Bostonin viime ottelun tasonnosto oli rohkaiseva ja perusluokaltaan joukkue on kivikova. Vetosuositukseen lähtee vierasvoitto eli Boston voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,12.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.