NHL:ssä nähtiin seuraava pelaajasiirto! New Jersey ja Tampa Bay laittoivat hyökkääjät vaihtoon

© Kuva: Getty Images

Jo tulevan kauden joukkuettaan rakentava New Jersey Devils suoritti maanantain vastaisena yönä jo toisen pelaajasiirron muutaman tunnin sisällä.

Sunnuntain puolella Suomen aikaa kapteeninsa Andy Greenen New York Islandersiin kaupannut Devils treidasi nyt laitahyökkääjänsä Blake Colemanin Tampa Bay Lightningiin vaihdossa kesän 2019 1. kierroksen varaus Nolan Footeen.

28-vuotiaan Colemanin nykyinen sopimus jatkuu vielä ensi kauden. Tällä kaudella 57 NHL-peliä tehoin 21+10=31 pelannut jenkki tienaa 1,8 miljoonaa dollaria kaudesta.

Vaihdossa Devilsiin matkaava 19-vuotias Foote pelaa vielä tällä kaudella junnuliiga WHL:n Kelowna Rocketsissa, jossa kapteenina toimiva nuorukainen on iskenyt 26 pelissä tehot 15+18=33. Entisen NHL-tähtipuolustaja Adam Footen poika, sekä toisen Lightning-lupaus Cal Footen veli kuului myös Kanadan nuorten MM-kultaa vuodenvaihteessa voittaneeseen joukkueeseen.