Mestis
Kiekko-Vantaa – Peliitat
Sunnuntai 23.02. klo 15:00

Sunnuntaina pelataan yksi Mestis-peli, joka on todella tärkeä tämän kevään Mestis-karsintoja ajatellen. Kiekko-Vantaa ja Peliitat ovat sarjataulukossa peräkkäin ja tästä ottelusta pisteet olisivat kullankalliita, sillä yhdeksänneksi noussut RoKi on napsinut pisteitä todella mukavasti viime kierroksilta. Hokki näyttää jo varmalta karsijalta, mutta edellä mainitusta kolmikosta löytyy toinen karsija.

Kiekko-Vantaan kausi on ollut vähintäänkin tapahtumarikas. Joukkue on vaihtanut valmentajaa kauden aikana jo kahdesti. Jesse Welling sai lähteä loppuvuodesta ja Kari Haakana tämän kuun alussa. Jari Mannisen kova tehtävä on luotsata joukkueen kausi päätökseen ilman karsintoja. Vantaalaiset tuntuvat olevan sarjassa krooninen alisuorittaja, sillä Jokereiden farmijoukkueen nimilista antaisi odottaa enemmän, mitä joukkue ulos itsestään antaa.

Peliitat nousi eilen kuilun partaalta jatkoaikavoittoon RoKia vastaan. Kaksi erää joukkue oli sanalla sanoen huono, mutta viimeisessä erässä taistelu riitti jatkoajalle, jossa Severi Lahtinen tekaisi todella tylyn voittomaalin omien jalkojensa välistä ylänurkkaan. Peliitat antavat siis rasituksessa isännille eteen, mutta eilinen nousu varmasti antaa heinolalaisille itseluottamusta tärkeään otteluun. Isäntäjoukkue Pelicansin tyhjennysmyynnistä huolimatta Peliitoille jäi aivan hyvä rosteri kauden ratkaisupeleihin.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on todella tärkeä pienten marginaalien ottelu. Tekisi mieli sanoa, että tämä on maalin peli ja kerroinasettelun myötä kevyt panostus lähtee vierasmenestykseen: vetosuositus on Peliitat voittaa ottelun kertoimella 2,80.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO