© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit – Traktor: Narripaidat jättisuosikkina

KHL
Jokerit – Traktor
Tiistai 11.02. klo 18:30

Maajoukkuetauon jälkeen alkaa KHL jälleen täydellä teholla. Joukkueilla on jäljellä runkosarjaa keskimäärin seitsemän ottelua, joten tällä hetkellä fokus on loppurutistuksessa ja mahdollisimman hyvässä sijoituksessa play off -asetelmien optimoimiseksi. Jokerit kisaa läntisen konferenssin kolmossijasta, kun taas idän sarjajumbo Traktor Tsheljabinsk on käytännössä jo hukannut mahdollisuutensa jatkopeleihin.

Jokereilla on takana yli viikon tauko, jolloin pelaajat saivat kaivattua lepoa. Ennen taukoa narripaidat voittivat vieraissa heikon Dinamo Rigan 2-4. Lauri Marjamäen suojattien kausi on ollut kasvutarina, sillä syksyllä joukkue ei näyttänyt todellakaan yhtä hyvältä kuin nyt. Torjuntavastuun tauon jälkeen kantanee Janis Kalnins, sillä Antti Niemen epävarmuus on ollut Jokereille koko kauden todellinen ongelma.

Traktor Tsheljabinsk on vajonnut konferenssinsa pohjalle ja saumat jatkoon ovat lähinnä teoreettiset. Edes valmentajavaihdos Vladimir Jursinov Junioriin ei ole saanut joukkuetta lentoon, vaan pelaajiston kapea laatu on kostautunut armotta. Traktor ja Jokerit ovat kohdanneet KHL:ssä kymmenen kertaa ja Traktor on voittanut näistä otteluista vain yhden – eikä tälläkään kertaa ole ihmeitä luvassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Levännyt ja laadukkaampi Jokerit lähtee otteluun suursuosikkina ja isännät ovat varmasti myös motivoituneita lisäpisteiden metsästyksessä. Vetosuosituksen voitollisuuteen vaaditaan Jokerien vähintään kahden maalin kotivoitto: suositus on Tasoitusveto, Jokerit -1.5 kertoimella 1,72.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.