Rauman Lukko tiedottaa tehneensä hyökkääjä Niklas Ylitalon kanssa jatkosopimuksen, joka pitää seuran oman kasvatin joukkueessa kevääseen 2022 asti.

Ylitalo on pelannut kuluvalla kaudella Liigassa kymmenen ottelua kasaten niissä yhden syöttöpisteen. A-nuorten SM-liigassa 12 pelin saldo on 6+4=10.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt uskoo juuri 20 vuotta täyttäneellä laiturilla olevan mahdollisuuksia todella korkealle.

– Niklas on erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Hänellä on oikein hyvät hyökkäyspään ominaisuudet: nopea, hyvä luistelemaan ja sitten Niklaksella on erittäin pehmeät sekä nopeat kädet. Nämä ominaisuudet antavat hänelle mahdollisuuden siihen, että jos kaikki menee kehityksessä seuraavien vuosien aikana nappiin, niin Ylitalolla on mahdollisuus profiloitua liigassa kärkikenttien pelaajaksi, Sahlstedt hehkuttaa seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Ylitalo on tuoreesta jatkodiilistään luonnollisesti innoissaan.

– Todella hyvä fiilis tietenkin kun saimme sopimuksen tehtyä. Olihan se selkeää, että halusin tehdä kasvattajaseuran kanssa sopimuksen ja sellainen mahdollisuus kun tuli, niin epäröimättä tulin siihen päätökseen, että täällä haluan jatkaa. Kyllähän tämä tuntuu hienolta ja odotan jo tulevaa, Ylitalo toteaa ja jatkaa:

– Omilla vahvuuksillani haluan auttaa joukkuetta pärjäämään mahdollisimman hyvin.