Turun Palloseuran myrskyisissä merkeissä kauden alla jättänyt kohuhyökkääjä Jonne Virtanen palaa ensi kaudeksi Liigaan, uutisoi Iltalehti.

Tällä hetkellä tanskalaisseura Herningin riveissä kiekkoileva Virtanen siirtyy lehden tietojen mukaan ensi kaudeksi Vaasan Sportin riveihin.

– Seuran nimellä en kommentoi lainkaan. Mutta Liiga on tietenkin mulle ensi kaudeksi iso vaihtoehto. Olen ollut aika paljon erossa perheestäni tällä kaudella. Liiga on ykkösliiga, missä haluaisin ensi kaudella pelata, Virtanen kommentoi Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

Myös Sportin kommentit vihjaavat vahvasti hyökkääjän siirron puolesta.

– Ei me lähdetä kommentoimaan tätä mitenkään. Kun tämä kausi loppuu ja aletaan valmisteleman seuraavaa kautta, niin sitten tulee myös julkistuksia. En sano tähän juuta, en jaata, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä vastaa Iltalehdelle.

Voit lukea alkuperäisen uutisen aiheesta täältä.

LUE MYÖS: Jyrki Aholle potkut itävaltalaisseurasta – urheilupomolta tyly lausunto