NHL
Florida – Philadelphia
Perjantai 14.02. klo 02:00

Perjantain vastaisen yön NHL -noston otan Floridan ja Philadelphian välisestä ottelusta. Joukkueiden välinen taistelu play off -paikoista on kova jo tässä vaiheessa kautta. Ennen tätä ottelua Florida on Itäisessä konferenssissa kolme pistettä Philadelphiaa perässä. Panosta ei siis tästä ottelusta puutu.

Florida katkaisi neljän ottelun tappioputkensa New Jerseyn kustannuksella. Loukkaantumisestaan toipunut Alexander Barkov ei ollut terävimmillään ja jäi tehopisteittä. Tätä ennen Panthers hävisi juuri Flyersille, joten pelissä tässä on muun jännitteen lisäksi vielä revanssihenkeä. Maalinteko on tökkinyt viime kierroksilla, joten ketsuppipullo olikin hyvä saada auki Devilsiä vastaan. Maalissa tässä ottelussa aloittanee Sergei Bobrovsky, jonka kausi on jättänyt tähän asti toivomisen varaa.

Philadelphia ei myynyt nahkaansa halvalla NY Islandersin vieraana. Flyers oli jo 3-0 tappiolla avauserän jälkeen, mutta nousi vielä kolmannessa erässä tasoihin, vaikka Islanders olikin ratkaisuhetkillä vahvempi. Flyers loi paikkoja, mutta teki liikaa virheitä pisteitä saadakseen. Panthersin kotiareena on jostain syystä ollut Flyersille myrkkyä, sillä kahdeksasta viime vierailusta se on lähtenyt eteenpäin seitsemän kertaa tappio niskassaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Florida ei ole missään tapauksessa joukkueista heikompi ja vaikkei historiatilastoja voi yliarvioida, täytyy ne kuitenkin ottaa jossain määrin huomioon. Lähden tässä ottelussa kotivoitosta liikkeelle ja vetosuositus on Florida voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO